Summering av 2009

2009 började jag som brunett, kändes lite vilset inte helt rätt, det första jag åtgärdade 2009 var därför att se till att bli blondin igen. Med rätt hårfärg rullade året på. I mars fyllde jag 23 år min skräckålder, klarade dock det bra och våren varvades med projektarbetet om Morfars och att hänga på Morfars. Ett par dagar i April frågade jag var och varannan  ”vill du bli ihop med mig?” arbetade nämligen som informatör på Krauta , inte så glammigt som det låter. I slutet av april kom solen till Halmstad, jag tog mitt första havsbad rekord tidigt och vi tjejer hängde nere på stranden istället för att plugga.


Sommaren rullade sedan på, läste sommarkurs, småjobbade lite men mest var det sol, bad och fest som gällde. En dag kom ett brev på posten, Linda och Peder skulle gifta sig. Jippie Kaj ey, möhippa. En riktigt rolig Möhippa och  ett fantastiskt fint Bröllop rullade förbi, jag fick till och med med mig Sebbe till Vetlanda. En kall sommarkväll var Sebastian och jag på U2 konsert, vilken lycka. Jag, Sebbe och Bono. Kan det bli bättre? I Augusti deltog jag i PrimeLab day, mycket rolig, insåg att det verkligen är PR jag ville jobba med. Ett steg i rätt riktning. I september spontan bokade Emma och jag en resa till Bulgarien. Blev en riktig härlig fylle resa och mina ögon öppnades för Casino.


Hösten tog sedan fart och blåste förbi. Uppsatsskrivande, höstmys varvat med en och annan fest. Nu är det sista dagen på året och jag ska göra mig i ordning för ännu ett nyårs party det första sedan millennium skiftet utan Jenny.  Känns lite konstigt men det ska nog gå det också.

 

2010 är verkligen ett oskrivet blad, om cirka två veckor flyttar jag till Stockholm, till en lägenhet jag inte sett, till en stad jag är måttligt förtjust i, för att arbeta med något jag egentligen inte har jättebra koll på. I juni tar jag examen. Vad händer sen? Vad gör jag? Var bor jag? Ingen som vet men fortsätt läsa min blogg så tar vi reda på det ;)

 

Imorgon kommer en summering av året i bilder…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0