Framsteg i Mordutredningen

Den utlovade belöningen har inte fått den genomslagskraft som väntade. Anhöriga till Roy står nu handfallna. Att fingeravtrycken på mordsaxen dessutom inte gav några svar gör att hoppet lyser med sin frånvaro.  I detta nu sker en obduktion på kroppen där man hoppas finna dna. Dödsorsaken är dock fasställd, det är halshuggningen och inte köldskadorna som ligger bakom ödlans död. Även tiden för Mr Lisjards död är fastställd. Prover visar på att morden skedde någon gång mellan 2.15 och 3.22. Detta gör att 4 av festdeltagarna kan strykas som misstänkta.  


Den externa konsulten Leif GW Persson menar att ännu ett genombrott i utredningen är på gång. ”Den som gav tipset om att kroppen låg i kylen efterlämnade sig ett IP nummer, när vi identifierat vilken dator tipset kommer ifrån tror jag vi inte är långt bort från gärningsmannen!”


Festdeltagarna får fortfarande hjälp med sorgearbetet, Frida Hillstöm säger ”Det känns fortfarande oerhört tungt. Men nu har vi i alla fall kroppen och det kommer bli en fin ceremoni med mycket Bob Marley och sprit, precis som Roy hade velat ha det”.  Huvudet kommer dock inte begravas tillsammans med kroppen det kommer skickas till ett ödlemuseum i Magdagaskar för att hålla Roys minne vid liv.  






Inga framsteg i utredningen

Under natten har inga framsteg gjorts gällande utredningen för mordet på Roy Lisjard ,den blåa ödlan. Vänkretsen är desperat och har på facebook gått ut med en belöning till den som kan ge tips som leder till ett gripande. Belöningen är mycket åtråvärd och består av 10 riksdaler och ett signerat fotografi på Roy. Jenny Andersson, plastmamma till Roy säger  ”Vi står helt handfallna, det måste vara ett hat brott”. Förutom Belöningen har man även låtit en psykolog ”måla upp” en profil av en trolig gärningsman.


Profilen

-Kvinna i 23 års åldern

-Härstammar från en liten stad, dock troligen förflyttat sig till en storstad

-Minst i en syskonskara

-Haft men har ej längre en nära relation till offret.


Lefi GW Persson, brottsutredare säger ”Det vi kan göra nu är jobba utefter den här profilen och se om den stämmer överens med någon av festdeltagarna. Sen hoppas vi givetvis på ett erkännande eller att den fina belöningen utmynnar i tips som kan leda till gärningsmannen”.


Kroppshyddan av den mördade ödlan upphittat.

Under söndag kvällen kom tips in på var den framlidna Roy Lisjards kropp kunde finnas. Det var i Mästerkattens blogg som en anonym person skrivit ”frysen”, vid eftersökningar i frysen fann man kroppen , liggandes i en plastpåse fylld med vatten. Precis som vid finnandet av huvudet var det Johanna Franzén som fann kroppen hon säger ”Jag är djupt chokad och tagen, vem kan göra något så ont mot en oskyldig individ? Vart är samhället på väg”?


Det har kommit närmare misstankar mot en av festdeltagaren men ännu har ingen gripits. Vad som ligger bakom tragedin är fortfarande okänt. Kroppen var kraftigt köldskadad. "Det är skönt att veta var vi har Roy, kändes maktlöst att inte veta var kroppen befann sig. Nu kan han i alla fall få en hedesvärd begravning" säger Susanne Johansson, en god vän till Roy.

Forsatt rapportering kommer under morgondagen!


Så som vänner minns honom.


Legend brutalt halshuggen - kroppen saknad!

Det var under natten till den tjugonionde november som den mycket kända ödlan Roy Lisjard blev brutalt mördad. Roy befann sig på en fest med goda vänner men något hände under kvällen. En av hans kamrater tros ha halshugget ödlan.


 Roy är av arten Blu Lizard  och en legend inom ödlevärlden. Sina sista timmar i livet befann han sig på en fest med vad han själv trodde var nära vänner. Under kvällen uppdaterade Roy sin facebook status ”Träffas och trivs med goda vänner” . Det är det sista som hörts från Roy. Festdeltagare berättar att Roy framåt småtimmarna försvann. Men då han druckit en heldel sprit trodde man att han bara däckat i nått hörn. Åsa Molin nära vän till Roy säger – Han brukar tuppa av efter ett par whisky , det är inget ovanligt alls. Därför var det ingen som reagerade på hans försvinnande.  Men den här gången hade inte Roy tuppat av.


Johanna Franzén, en mycket nära vän till Roy fick en chock när hon vaknade. Bredvid sig i sängen låg Roys avhuggna huvud.  Johanna har under dagen fått hjälp av experter för att bearbeta chocken och sorgen. Kroppen är fortfarande försvunnen och alla festdeltagare nekar till inblandning i dådet. Utredning pågår och för tillfället står samtliga åtta festdeltagare som misstänka för mordet.  En framgång för utredningen var under dagen när man i badrummet fann vad som tros vara mordvapnet – en sax med blått ödleblod på.  Polisen ska ta fingeravtryck och hoppas på att detta ska identifiera mördaren. Men man tror att när kroppen finnes kommer det ge svar på vem den skyldiga är.


Roy Lisjard, igår full och glad, idag halshuggen!


Stilfulla

Idag är vi stilfulla, Johanna och Åsa är här och står för stilen, själv står jag för fyllan! Magen är mättad med massa tacos och ölen står på kylning. Önskar att Jenny och Malin var här och levde rövare med oss. Vi synes kanske i vimlet!?




Fulla i Thailand


En mycket stilig Åsa


Svart strumpa - vit tvätt

Det låg inte en...inte heller två...utan tre svarta strumpor bland min nytvättade vittvätt! Men jag hade röta, tvätten var skinande vit ändå. Kanske tyder på att jag borde köpa nya strumpor?!



Här var inte turen framme!


Hur var det med spelmissbruket?

Idag fick jag ett sånt där farligt mail ifrån AhaBingo! I mejlet stod det "Vi startar helgens festligheter med att bjuda alla som loggar in på 20kr att spela för". Ett erbjudande jag kan motstå? Knappast! Speldjävulen i mig lockades fram men se vad som hände! Jag vann hela 96 kr, så nu måste jag spela upp dom! Kanske vinner tusentals kr ;)



Jösses!

Igår när jag kröp ihop och skulle sova slog det mig. På hela dagen gjorde jag inte av med en endaste krona! Fattar ni, med andra ord har jag levt TVÅ dar på summan 0 SEK! Fantastiskt ju. Ja ni ser här har Mogi verkligen inget att komma med. Därför ska jag som belöning idag gå på bio- Luftslottet som sprängdes och äta godis tills jag har hål i alla visdomständer.



Lite snett och vint

Här hade jag tänkt att skriva ett långt inlägg om politiska åsikter men oj vad tiden går, jag hinner visst inte, ska kila iväg till Mr X. Mmm, nu blir ni nyfikna va? Vem kan det var Mr x? Det tänkter jag inte berätta. Okej, erkänner är Sebbe! Har i alla fall gjort om bloggen lite som ni kanske ser. Haha, eller när jag tänker efter så är det väll knappast något som nån bryr sig om eller grunnar över. Det jag skulle säga var i alla fall att om nån obsererar att headern (den där grejjen där oppe) är lite sne så ska den vara så!! Jag orkar med andra ord inte göra om det just nu. Det speglar mig. Som ni som känner mig vet, är jag sne både här och där. Ojoj, det där kan misstolkas!  Som min käraste vakt Rasmus på Karlstorps camping en gång sa till mig "Susanne, du är ta mig fan sne överallt, till och med i huvét"! Det kanske stämmer!? Därför är i alla fall bloggen också sne. Där var det sagt ja. Ha en bra kväll!

So long // Susanne



Sne även här!


Dubbel lycka

Igår hade jag halvpanik över att jag fortfarande inte spikat någon praktikplats. Men som jag skrev tidigare idag fick jag i morse besked om att jag är utvald för intervju. Under dagen har en till byrå hört av sig så nu har jag två intervjuer inbokade vilket känns jäkligt bra. Så idag kanske jag slipper mardrömmar om att göra praktiken på djurens rätt till kastrering eller liknande.  Fick förresten nyss ett sms från min kära mor. Nu är hon framme i Jönköping för sitt första besök på Dreamhack- spännande!


Google wave en livsstil?

Eftersom jag har lyckats tjyva till mig en invite vilket verkar vara ganska lätt tänkte jag undersöka och utforska fenomenet är dett ett fenomen? under dagen.  För att undersöka google wave har jag använt mig av en kvalitativ metod, jag har gjort en intervju med universalfarbrorn Petter Lissborg, djuptdykt i wikipedia men även själv utforskat sidan.

Google wave är en kommunikations tjänst från google (oväntat?) vilket kombinerar direktmeddelanden, mail, wiki och sociala nätverk. Verktyget ska vara bra för samarbeten i realtid. Det finns de som menar att google wave är så mycket mer än ett verkyg för kommunikation Petter Lissborg, universalfarbror säger  "Wave är inte något man inte är inne på. Wave är något man är. Wave är en livsstil". Av den data som jag samlat in skulle jag ännu inte vilja dra det så långt som att kalla det för livsstil. Än så länge har google wave för mig varit en besvikelse. Men dock en besvikelse med potential, potential att bli någonting stort, något som på sikt förändrar universums sätt att kommunicera.  Men med endast ett namn på kontaktlistan är det svårt att utforska "waven" helt. Jag väljer därför att inte sätta mitt betyg än, jag avvaktar tills min kontaktlista blivit något större.





Google wave en livsstil eller bara ett kommunikationsverktyg?

Google wave invites

Idag slänger Mästerkatten på sig sina undersökar stövlar för att utforska google wave. Är lite tomt på min kontaktlista så om det är någon som vill ha så har jag några invites kvar. Än så länge är jag helt lost i google wave världen men kommer nog snart bli en fena på det också. Just nu har jag ungefär en kontakt Petter så jag hoppas vi lyckas komma på det fantastiska med google wave idag. Nu måste jag studera, är ju på studiecirkel ;)

Jippi Kaj Ey

Ni kan inte gissa vad jag blev glad, lycklig och nervös nu. Ska på intervju på den praktikplats jag allra helst vill vara på. Nu håller jag tummarna hårt för att jag kan skärpa mig och komma hem platsen också. Fick dessutom höra en annan jätterolig nyhet igår kväll. Så nu viftar Mästerkatten med svansen så att säga. Nu bär det snart av mot skolbiblioteket för en studiecirkel!





Tummen upp på det ;)


I did it!

Jippie! Var det där ett segertjut tänker ni? Givetvis var det det. Jag är ganska säker på att jag klarade utmaningen. Men kan inte neka till att det har varit tufft, emellanåt har jag verkligen fått kämpa för att stå emot köpsugen. Värst var det tiden efter plastpåse incidenten, ja jag väljer att kalla det så, låter så hårt med snatteri incidenten. Då var det nära, nära att jag gick tillbaka till skolan och betalade för den vita plastpåsen. Det var nära att jag gick till ICA MAXI och köpte en liter mjölk för att blanda ut kaffet med. Som jag sedan av ren ångest hällde i mig kanna efter kanna. Men under de här stunderna har jag tänkt på alla er som sitter med förhoppningar om att jag ska klara det. Alla er som peppat mig under dagen. Utan er skulle det här vara praktiskt taget en omöjlighet. Att ni svarat när jag hulkande har ringt och bett om stöd.  Tack för det, det är något som jag aldrig kommer att glömma.  Jag har matat mig själv med mantrat  ” Susanne du klarar det, be strong! Du är en mästerkatt” .  Tack även alla ni som via bloggen och inte minst via msn eggat mig att klara ännu en minut. Det har betytt oerhört mycket för mig.  Men jag säger sanningen till er- Don´t try this at home! Och om ni ska prova det, se till att ha en partner eller en vän som betalar, se till att ha kylen full med mat innan (annars kan det bli en ren livsfara). Men mest av allt se till att ha vänner som stöttar!


Resumé

För er nya läsare (eller gamla med dåligt minne) gör jag ett kort referat. Jag har med inspiration av Mogi, bloggaren som lever två hela veckor på A-kassa bestämt mig för att under dagen den 25/11 -2009 (idag med andra ord) leva mitt liv med en budget på 0kr. Här på bloggen kan ni följa den tuffa dag jag haft vilket bland annat resulterat i att jag har fått:

-          Tigga till mig frukost hos Sebbe

-          GÅ hem från honom

-          Blöta  fötter på motionsturen

-          Snattat för första gången i mitt liv

-          Ett ytterst dåligt samvete


Just nu håller jag på att filura över vad jag ska äta. I vanliga fall skulle jag ringt och beställt nån lyxmåltid men idag finns det ingen budget till det. Jag har därför grävt mig djupt in i skåpen och hittat två alternativ:  Nudlar eller havregrynsgröt. Men det blir nog nudlarna, mjölken var slut.  En stor lycka för mig idag har varit när jag fann Lokaltidningen Halmstad i brevlådan. En stunds nöje helt gratis! Nu sätter jag igång att laga maten.

So long!



Budgeten är knapp!

Förväntansfulla? Ja det kan jag förstå, gissar att alla sitter på spänn, biter på naglarna och funderar hur går det för Mästerkatten. Klarar hon sig på budgeten? Det är hårt liv måste jag säga but someone has to do it! Efter att ha fördrivit lite tid i telefon och med plugg bestämde jag mig i alla fall för att jag behövde motion. Någon yoga eller Pilates är det inte tal om, fick bli en hederlig promenad!  Så jag trotsade Halmstad regnet, slängde på mig min Lisebergskanin prickiga poncho och gav mig ut i ovädret. Hade tyvärr inga gummistövlar så nu är jag helt blöt om fötterna.

På hemvägen svängde jag i alla fall förbi skolbiblioteket och lånade lite böcker, väldigt bra uppfinning det där med bibliotek, kostar ju ingenting. Jag hade i alla fall plockat ut vartenda öre jag hade i fickorna för att inte råka ”smyg köpa” nånting.  Men ve och fasa , hade helt glömt att regnet vräkte ner där ute. Kan ju inte förstöra bibliotekets böcker och plastpåsarna kostar 1 Kr st!  Vad gör jag nu?  Ska jag lämna tillbaka böckerna? Ska jag på något sätt försöka komma över en plastpåse ändå?  Jag bestämde mig för att jag verkligen ville låna dessa böcker så det föll på alternativ två. Nu var frågan hur skulle jag mygla mig till en plastpåse. Jag ville inte bara kliva fram och ta en vilket i och för sig skulle vara väldigt enkelt. Nej då skulle alla se att jag var en snål tjuv. Jag kom fram till två strategier. Antingen förklarar jag situationen för bibliotekarien på ett försynt sätt och hoppas på att få en påse gratis. Eller så låtsas jag att jag betalar för påsen och tjyvar en. Då det var kö och bibliotekarien var upptagen bestämde jag mig för strategi två. Jag tassar lite försynt med dunkade hjärta fram till platspåsarna och myntburken, tar ur fickan upp ett gem som jag nonchalant lägger i burken, tar sedan en kasse och går på darrande ben därifrån. Närjag kommer ut från biblioteket kan jag andas ut, puh, ingen verkar ha märkt något. Sen kommer ångesten, vad har jag gjort? Har jag precis snattat för första gången i mitt liv? Herregud! En lärdom av detta är förstås att göra som hundägare, alltid ha en plastpåse med sig.



Kommer jag få skaka galler för min synd?


Fattigare än Mogi

Idag utmanar jag Mogi som ska leva på A- kassa i två veckor. Jag ska leva som student dagarna innan studiebidraget.  Enligt Mogis budget får hon endast göra av med 90  kr per dag. Jag ska idag leva på summan 0 kr. Du läste rätt, 0 kr. Jag är medveten om att det kommer bli en tuff dag, en mycket tuff dag. Min planerade shoppingtur blir nu inställd.


Dagen startade med att jag åt frukost hos Sebbe, det är något jag verkligen kan rekommendera, har du dålig ekonomi, se till att din partner betalar. Därefter gick jag hem, ja du läste rätt här också.  Jag gick hem, tog varken buss eller taxi. Klockan är nu 11.45 och än så länge har jag lyckats hålla mig till budgeten. Spänningen är olidlig, kommer jag klara hela dagen?


Blivande spelmissbrukare?

Nu är jag hemkommen från Sebbe, helt tomt var det här i lägenheten. Jenny har åkt till storstan så nu kan jag hoppa i hennes säng i flera dar. Sebbe den räven kom hem från USA i förrgår. Visade bilder från resan, jäklar vad gött han verkar haft det, jäklar vad avis jag blev.  Mest avundsjuk blev jag på  Las Vegas besöket, det är ju Mästerkatten som ska husera i Las Vegas.  Har haft en förkärlek för casino sen mitt första besök i Bulgarien i somras, avverkade 4 besök på två dar då. Men sen dess har jag inte härjat på något, finns ju inga här i Halmstad. Men i Stockholm finns det, och efter jul finns Mästerkatten där också. Är rädd att jag har en benägenhet att bli spelmissbrukare så om det blir tomt med inlägg här på bloggen, uppsök närmaste casino och dra ut mig därifrån!

Snodde den här bilden på Sebbe i Grand Canyon. Ser ganska så härligt ut, eller hur?!


Modig kille jag har!


Konsekvenser

Glömde skriva följderna av vår varning tidigare. En ny planka fick införskaffas, spikas upp och målas. Vilket egentligen var positivt då Jenny fick andledning att ta kontakt med Thomas som senare blev hennes pojkvän. Dock skulle det vara fackmässigt gjort (heter det så?). Vi fick i flera veckor brev från AA, AN och socialen som tyckte vi skulle gå på diverse möten. Vi fick till och med varsin handläggare hos socialen som vi dock inte haft någon vidare kontakt med sedan. Vi lärde oss också att man inte ska ha vilda fester i ett bostadskvarter då man faktiskt kan störa grannarna. Så går det när lantisarna flyttar till stora staden. Men nu har vi lärt oss. Nu sköter vi oss bra!

Ha det!

Vandalism

Idag var tjejerna som kanske ska bo i vår lägenhet när vi flyr till storstaden här och träffade hyresvärden. Vi började då prata om den varning vi fick med anledning av vår inflyttningsfest . Jag känner sorg med alla er som missade festen, man hör ju på varningen att det ett sjujäkla galej.  

Varningen lyder:

Högljudda festdeltagare gapade och skrek i trapphuset. Staket vandaliserades, vittne har sett hur festdeltagare bände sönder en av brädorna på staketet för att sedan vingla omkring på gatan och svingade runt med brädan för att sedan kasta den på trottoaren . Flertalet grannar i närliggande fastigheter vaknade och såg vad som pågick. Festdeltagare urinerade på fastigheten samt kräktes i anslutning till fastigheten. Störningar som har förekommit från er bostadslägenhet i en omfattning som inte kan tolereras.


Vi undrar än idag vilken partyglad människa det var som bände sönder brädan ” för att sedan vingla omkring på gatan och svingade runt med brädan för att sedan kasta den på trottoaren” Måste varit en riktigt ninja. Det var i alla fall en riktigt rolig fest, även om den kanske inte var riktigt så livad som det låter på beskrivningen.


 En annan fest som urartat?


Bad habit!

Ibland kommer jag på mig själv med att sitta och leta resor. Det är inget jag planer, helt plötsligt är jag bara inne på nån ressajt och bokstäverna lyser på skärmen Köpenhamn - Bangkok 6500SEK- Boka. Då brukar jag vakna till, vad sysslar jag med? Hur hamnade jag här? Jag ska inte åka nånstans. Vill, vill, vill men har varken tid eller råd. Tur eller otur att jag inte har tillräckligt med pengar på kontot för att bara råka beställa en resa också.Vet faktiskt egentligen inte hur jag hamnar på de här resesidorna men kan gissa att det är kvällstidningarnas jäkla fel.   I somras hade jag i alla fall råd med en resa trots studentbudget. Hittade flyg tur och retur till Bulgarien för 750 kr. Det var inga priser att klaga på. Men visst längtar man bort ibland. Lite härliga semesterbilder som gör att jag längtar ännu mer.

Världens lungnaste ställe, Koh Chang, Thailand

Båttur i Svarta havet

 


Smultronställe i Parga


Bill och Bull

Borde ha fått magrutor man kan tvätta kläder på ikväll. Frida, Emma och Viktoria har varit här och jag har suttit dubbelvikt av skratt mer än upprätt. Scones och Pepparkakor i tusentals kan dock ha motverkat muskulaturen på min mage en aning. Vi hyrde i alla fall Bruno och den hade sina stunder men blir lite mycket i en hel film. Det repade sig dock i slutet när Bono dök upp. Jag måste erkänna att jag är lite smått ansiktsblind och blev imponerad av att Morgan Alling hade en av huvudkaraktärerna i filmen. Konstaterandet mötte dock på kritik och det visade sig att det var en annan svensk skådesplare nämligen Gustaf Hammarsten. Men erkänn helt olika är det inte. Borde kanske tipsa dom om att göra ett syskontest...


En mästerkatt på ursäkter

Tidigare idag...

S:
Jenny mår du inte lite dåligt av vaccinet?

J: Nja, jag vet inte riktigt.

S: Okej, inte ens lite?

J: Jo, det gör jag nog förresten lite små krasslig är jag nog.

S: Mm, det är nog jag med. Är jag inte lite varm också?

J: Nä, inte speciellt eller …jo lite.

S: Mm, trodde det.  Vi orkar nog inte laga nån mat idag, kanske beställa en pizza

J: Ja, eller kina...

S: Inte plugga mer heller. Vi måste nog ta det lugnt, kolla på film och så….


Ja, vi måste ju passa på att utnyttja situationen. Så nu står Pizzan i ungen och colan på kylning. Vi låtsas att vi är sjuka på riktigt fast vi bara är vaccinsjuka. Inte ens det egentligen, men man måste utnyttja tillfället. Då får man nämligen äta sånt här mitt i veckan utan att skämmas. Jag gör det iofs i vanliga fall också utan att skämmas det minsta. Snart kommer några favorit flickor hit och film, glögg och scones står på agendan. Härligt att ha något att skylla mina dåliga vanor på....


Mästerkatten pluggar...eller?


Jag och Bono?

Under en dag i somras råkade en besatthet av Bono komma över mig. Kan ha haft att göra med den U2 febern som rådde på Ullevi och att cd:n gått varm med U2 hela veckan för att komma i stämning till konserten. I alla fall under resan till Göteborg slog det mig. Jag är ett geni, självklart ska Bono vara mitt frikort. Det sägs att det perfekta frikortet är någon tillgänglig, halvkänd nationell stjärna. Detta hade jag uppenbarligen inte åtanke. För det första är Bono gift, något som kan ställa till med problem (kan man ju hoppas). Dels är han ganska svår att komma nära. Han är helt enkelt ett ganska ouppnåeligt frikort för mig. Sebbe kan nog känna sig ganska säker. Han kontrade dock med sitt frikort, ett anonymt sådan, han bestämmer det i efterhand menar han. Fan också tänkte jag, det är ju verkligen genialiskt. Men försent, jag hade redan valt Bono.



Men måste erkänna lite nöjd är jag trots allt med mitt frikort jag menar...Bono!


Still alive

Nu är handledning och vaccinering avklarad. Hade ju väntat mig att vår handledare skulle plocka fram motorsågen men han nöjde sig med nagelfilen, skönt.  Nu känns allt lite klarare och kommer nog bli en uppsats av det tillslut. Det bästa under mötet var när Lasse helt plötsligt reste sig och gick. Inget hejdå eller lycka till! Men det är väll typiskt professorer kanske!? 

Vaccineringen var en besvikelse hade väntat mig någon dramatik men icke. Det smärtade lite men jag får skylla mig själv, utav ren reflex råkade jag nypa mig själv redigt hårt i armen. Men av sprutan kände jag inte ett dugg! Inte började Jenny prata baklänges heller som jag hade hoppats på.



Ungefär så här såg det ut när sprutan närmade sig mig!


It´s time

Nu har börjar kaffet verka och det är dags att sticka iväg till sågningen. Tänkte passa på att ta vaccinet också. Två flugor i en smäll sågning och vaccinering. Det skulle vara lite typiskt och ironiskt att bli sjuk i svinins och därför inte hinna klart uppsatsen som handlar om just det. Har hört att vaccinet har vissa konstiga bieffekter som att man börjar gå och prata baklänges(!?). Tror inte det kommer hända Jenny och mig men man vet ju aldrig.


Kanske vi kommer se ut så här efter vaccinet?


Börjar bli brun...

Inte av solen dessvärre, nej det hade varit omöjligt har nämligen suttit i vår bajsbruna soffa hela dagen så det är den som börjar färga av sig. Dagen började jättebra, vaknade av ljudet av kaffekokaren sen blev det tjejsnack och kaffe på sängen. Det regnade ute vilket var perfekt då vi skulle uppsatsplugga. Detta tröttnade vi ganska snart på, nu var regnet inte längre bra, det var dåligt. Tristessen växte och där av uppkomsen av denna blogg, gick inte så smidigt som jag trodde dock. Jag är visst ingen hejjare på blogglayout. Men nu börjar det släppa och ge mig ett par veckor så kommer jag kamma hem fina priser i design blogg adward! Finns det ens någon sådan tävling?

Imorgon bär det ialla fall av mot handledning med vår kära handledare Lars Palm. Tror dock han kommer plocka fram den stora sågen men vi får väll muta han med en kanelbulle.

So long/ Mästerkatten



Så här kommer det se ut imorgon på vår handledning...



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0