Tips har lett till gärningmän!

Man har nu fått in ett mycket hett tips gällande mordet på Roy Lisjard. Det är en kvinna som hört av sig med ett tips på sms om vem bödeln är. Det tros vara den fina belöningen som utlysts som fått kvinnan att höra av sig. Kvinnan menar även att det var ett planerat mord där hon själv var medhjälpare.  De båda misstänkta är på flykt och uppges vara mycket farliga, speciellt för platsödlor.  


Leif GW Persson extern konsult säger ”Den misstänkta var tidigt i utredningen i fokus men hade sedan alibi för mordtillfället. Tydligen har det blivit något fel i obduktionen och mordet skedde redan vid 23 tiden”.  Dock stämmer profilen som psykologen målat upp mycket väl på båda gärningsmännen och det är bara beklagligt att det tagit tre hela dagar att lösa mordet. Polisen menar att fördröjningen kan bero på att man hela tiden utgått ifrån att det endast rört sig om en gärningsman. Susanne Johansson anhörig säger ”det är ofattbart, jag trodde aldrig att det skulle finnas två så onda personer i min bekantskapskrets men det är ändå skönt att veta att de kommer få sona sitt straff”.




Man har låtit rita upp fantombilder av personerna. Har du tips på var de kan befinna sig? Ring polisens tipstelefon 112.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0