Framsteg i Mordutredningen

Den utlovade belöningen har inte fått den genomslagskraft som väntade. Anhöriga till Roy står nu handfallna. Att fingeravtrycken på mordsaxen dessutom inte gav några svar gör att hoppet lyser med sin frånvaro.  I detta nu sker en obduktion på kroppen där man hoppas finna dna. Dödsorsaken är dock fasställd, det är halshuggningen och inte köldskadorna som ligger bakom ödlans död. Även tiden för Mr Lisjards död är fastställd. Prover visar på att morden skedde någon gång mellan 2.15 och 3.22. Detta gör att 4 av festdeltagarna kan strykas som misstänkta.  


Den externa konsulten Leif GW Persson menar att ännu ett genombrott i utredningen är på gång. ”Den som gav tipset om att kroppen låg i kylen efterlämnade sig ett IP nummer, när vi identifierat vilken dator tipset kommer ifrån tror jag vi inte är långt bort från gärningsmannen!”


Festdeltagarna får fortfarande hjälp med sorgearbetet, Frida Hillstöm säger ”Det känns fortfarande oerhört tungt. Men nu har vi i alla fall kroppen och det kommer bli en fin ceremoni med mycket Bob Marley och sprit, precis som Roy hade velat ha det”.  Huvudet kommer dock inte begravas tillsammans med kroppen det kommer skickas till ett ödlemuseum i Magdagaskar för att hålla Roys minne vid liv.  






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0