Legend brutalt halshuggen - kroppen saknad!

Det var under natten till den tjugonionde november som den mycket kända ödlan Roy Lisjard blev brutalt mördad. Roy befann sig på en fest med goda vänner men något hände under kvällen. En av hans kamrater tros ha halshugget ödlan.


 Roy är av arten Blu Lizard  och en legend inom ödlevärlden. Sina sista timmar i livet befann han sig på en fest med vad han själv trodde var nära vänner. Under kvällen uppdaterade Roy sin facebook status ”Träffas och trivs med goda vänner” . Det är det sista som hörts från Roy. Festdeltagare berättar att Roy framåt småtimmarna försvann. Men då han druckit en heldel sprit trodde man att han bara däckat i nått hörn. Åsa Molin nära vän till Roy säger – Han brukar tuppa av efter ett par whisky , det är inget ovanligt alls. Därför var det ingen som reagerade på hans försvinnande.  Men den här gången hade inte Roy tuppat av.


Johanna Franzén, en mycket nära vän till Roy fick en chock när hon vaknade. Bredvid sig i sängen låg Roys avhuggna huvud.  Johanna har under dagen fått hjälp av experter för att bearbeta chocken och sorgen. Kroppen är fortfarande försvunnen och alla festdeltagare nekar till inblandning i dådet. Utredning pågår och för tillfället står samtliga åtta festdeltagare som misstänka för mordet.  En framgång för utredningen var under dagen när man i badrummet fann vad som tros vara mordvapnet – en sax med blått ödleblod på.  Polisen ska ta fingeravtryck och hoppas på att detta ska identifiera mördaren. Men man tror att när kroppen finnes kommer det ge svar på vem den skyldiga är.


Roy Lisjard, igår full och glad, idag halshuggen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Frysen!

2009-11-29 @ 20:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0