Vandalism

Idag var tjejerna som kanske ska bo i vår lägenhet när vi flyr till storstaden här och träffade hyresvärden. Vi började då prata om den varning vi fick med anledning av vår inflyttningsfest . Jag känner sorg med alla er som missade festen, man hör ju på varningen att det ett sjujäkla galej.  

Varningen lyder:

Högljudda festdeltagare gapade och skrek i trapphuset. Staket vandaliserades, vittne har sett hur festdeltagare bände sönder en av brädorna på staketet för att sedan vingla omkring på gatan och svingade runt med brädan för att sedan kasta den på trottoaren . Flertalet grannar i närliggande fastigheter vaknade och såg vad som pågick. Festdeltagare urinerade på fastigheten samt kräktes i anslutning till fastigheten. Störningar som har förekommit från er bostadslägenhet i en omfattning som inte kan tolereras.


Vi undrar än idag vilken partyglad människa det var som bände sönder brädan ” för att sedan vingla omkring på gatan och svingade runt med brädan för att sedan kasta den på trottoaren” Måste varit en riktigt ninja. Det var i alla fall en riktigt rolig fest, även om den kanske inte var riktigt så livad som det låter på beskrivningen.


 En annan fest som urartat?


Kommentarer
Postat av: Anonym

"inte var riktigt så livad som det låter på beskrivningen."=) Hahahaha

D va ett jäkla röj i fastigheten den kvällen;)

Jag är fortfarande förvånad över att Johannes lyckades sova sig igenom allt:P

Va e d för tjejer som ska bo här istället för er:P:P:P

2009-11-24 @ 18:30:19
Postat av: suss

Haha, mm kanske det var, men har lite flackigt minne av det hela. Jag minns en stilla kväll med ett par bekanta och en flaska vin;) Det är två systrar som läser sociologi. Vi tänkte givetvis på dig när vi gjorde urvalet =)

2009-11-24 @ 18:48:39
Postat av: Pär

Jag minns en Susanne som var väldigt högljudd i trappen;)

Snällt av er:)

Berra gjorde samma sak när han valde er...förstår inte riktigt hur han tänkte;)

2009-11-24 @ 21:28:25
Postat av: Suss

haha, ja jag har visst en benägenhet att bli lite högljudd vid konsumtion av alkohol flåt

2009-11-25 @ 09:56:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0